A Motoros Naplója

Egy Cafe Racer szemszöge

2020. máj 25.

BackStage - Intro:)

írta: Gabe B.
BackStage - Intro:)

Sajnos most szembesültem vele, hogy bár Rose-ról mindenkinek lehetett némi elképzelése akik rendszeresen követték a blogot, de MadMax kimaradt a szórásból.

Mivel a változásoknál tartok, úgy döntöttem, ideje róla is megosztani egy képet, csak hogy képet kapjatok róla:)

e0fcf8e5-2a32-44b0-bc22-966bb2c4a9c2.jpeg

Tovább Szólj hozzá

Backstage

2020. máj 10.

A real motoros(ok)... az én olvasatomban

írta: Gabe B.
A real motoros(ok)... az én olvasatomban

79-es évjáratú vagyok. Még abban a korban nőttem fel, amikor az ETZ és az MZ csodaszámba ment. Motorosokat az autópályán láthattál, 80%-ban külföldi rendszámmal. Az ismert gyártók az arany/ezüst dombornyomott betűkkel és logókkal vértezték fel acélgépezetüket: Honda, Suzuki, Kawasaki, Harley... BMW... De a Harley... Ő volt a Rolls Royce a vasak közt...

...

Tovább Szólj hozzá

2020. ápr 04.

Számvetés -Karantén, CoVID19, meg... clickbait

írta: Gabe B.
Számvetés -Karantén, CoVID19, meg... clickbait

Fröcsög a csapból a korona, a karantén, a házi praktikák celebektől, meg influenszerektől. A netet elöntötte a híráradat, és mindenki q...va okos lett...

Ebben a helyzetben döbbentem rá, hogy én sem voltam jobb a deákné vásznánál anno... Itthon ülünk este, hétvégén, délután... Barátokkal Viberen és telefonon értekezünk. Nagyszülőket is csak kamerán keresztül látunk. Talán túltoljuk, de mi ezt gondoljuk a felelős viselkedésről... Vagy csak az információkat értelmezzük rosszul? Mindegy. Volt, van idő gondolkodni.

Ebben az aktuális helyzetben még több idő volt a netet bújni, és számot vetni arról, hogyan is működtem eddig. Vajon én jól csinálom? Jól csináltam???

Francokat. Épp úgy beleálltam a témákba mint mások, ...

Tovább Szólj hozzá