2019. aug 03.

Influenszerkedés, hype-olt marhaságok, és a birkaefekt

írta: Gabe B.
Influenszerkedés, hype-olt marhaságok, és a birkaefekt

Kedves Mindenki!

Igyekeztem elmenni a hülyeségek mellett, de már nem nagyon megy. A YT egyre több videót tol az arcomba a mai "influenszerekből"... Akiket én inkább csak digiripacsnak tartok... Mert a nézettség száma fontosabb kezd lassan lenni, mint az amit közölni akart volna... Eleinte még jónak is tartottam... De mára az egész fullba nyomott ripacskodás, a marhaságok pedig csak úgy gyűrűznek benne...

TESLA - A mai hype cucc. Elektromos autó, meg környezettudatosság, és a többi...

Valaki utána nézett hogy a kobaltot hol bányásszák??? Kik bányásszák??? Nem vágom be az Index cikkét, rá lehet keresni. Az elektromos autók ezzel a cuccal vannak tele. Miközben az autók károsanyag kibocsátása a legkisebb gondunk! És ezt még azok is belátják, akik "hájpolják" az elektromos autókat.

Igen, a környezetért tenni kell. De nem csak így lehet tenni azért, hogy a Világ amiben élünk, más lehessen! Hozzáállás kell! Empátia kell... És mire a végére érsz, megérted majd, hogy lehet Neked elektromos autód, meg okosotthonod, szart se érsz vele, ha közben egy szar ember lettél, vagy maradtál! Bocs.

Nem telik mindenkinek elektromos autóra. És mire oda kerül a sor, már nem is lesz sokkal kifizetődőbb, hidd el. Sem az embernek, sem a Földnek. De mindenki aki autóba ül, tehetne mégis valamit. Kicsit több odafigyeléssel vehetne részt a közlekedésben... Ám ez nem divat. Ez nem egy jól közölhető téma, ez nem mutat jól a f@szbukon, és a jutyubon. Miközben idegbeteg barmok ülnek volán mögé, és ölnek meg másokat ha az rosszkor volt rossz helyen. Nem tudsz kiparkolni, elindulni, befordulni úgy, hogy valaki ne rázza az öklét cékla feje előtt... MIÉRT???

Mindenki rohan. Mindenki előbb akar odaérni, aminek az eredménye az, hogy ha egy másodpercnél többet állsz a zebránál, mert át akarod engedni az anyukát a gyerekével a sulihoz, k...va anyád. Olyan közönyösek lettetek, hogy észre se vennétek ha valaki rosszul lenne az autójában. "Legalább állnál félre hogy tovább haladjunk!"

Toljátok a sok szart, elektromos autó, meg környezettudatosság... S közben szartok bele embernek, hitelesnek maradni. Nézettség kell, meg lájk, kép az Instán, cikk a site-ra. De kurva zöld vagyok mert én elektromossal nyomom... Amit szénerőművel tankolsz itthon, aranyapa! Mert kishazánkban "nincs elég hely szélerőműnek!", és "napelemnek"! Számoljatok már utána, hány gigawattot termel kishazánk a természet adta energiákból! És számoljátok ki, mennyi elektrottyos autó rohangál ami Plug In, vagy full troli??? Hamar kijön a matek gyerekek! De toljátok csak, üljetek fel a ripacsoknak! És hordjátok Őt a vállatokon mint a nagy Vezírt! De ettől még nem lesz jobb hely az Otthon... Ettől még belerúgsz a szomszédba, fellököd az Anyukát aki térdelve vígasztalja a gyerekét a sor mellett. És betolod a kurva bevásárló kocsit egy Nő elé, mert Neked rohadtul kell sietni...

Nem kell ahhoz hype, és nem kell elektroli sem hogy jobb legyél mint tegnap... Hogy többet tegyél, mint amire azt hitted képtelen vagy. Nem kell fullba tolt "zöldnek lenni". Csak EMBER-nek maradni... Az EMBERTELEN-ségben... Mert ez az idézet nagyon régi... De most van rá igazán szükség.

Tenni akarsz a Bolygóért? Tegyél valamit a szomszédodért, egy ismeretlenért. Legyél hőse a Családodnak, vagy egy idegennek! Kezdd el itt! És talán a fejesek is elgondolkodnak... Hogy nem birkák országát irányítják, hanem emberekét...

Szólj hozzá