2019. már 06.

Címlapon / 540

írta: Gabe B.
Címlapon / 540

Kedves Olvasók!

Nem gondoltam volna soha, hogy akár egy írásom is Címlapra kerül. Ezért nagyon hálás vagyok azoknak akik olvasnak, olvastak, és követnek. Tényleg, ha tehetném fejet hajtanék virtuálisan...

Persze ilyenkor az emberben megfordul, hogy vajon meg tudja e ismételni Jó volna ha minden bejegyzés ilyen olvasottságot kapna:) De félek hogy ettől a gondolattól éppen a minőség romlik a mennyiség hajszolása miatt. Szóval ezt mihamarabb kisöpröm fejemből, és igyekszem visszatérni a kerékvágásba:)

Most úgy éreztem, a köszönetnyilvánításnak helye van, mert számomra ez egy hatalmas szám, és egy pozitív visszajelzés volt a címlapra kerülés.

Külön köszönet a feleségemnek, hogy érdemesnek tartotta ezt megosztani a médiában. Az egyik legjobb kritikusom azt hiszem:) Bár Ő azt mondja, nem tett semmit. Hagyjuk:)

Ezt a bejegyzést zárom, hamarosan jelentkezem. Újabb kategóriával, mert arra is rájöttem, hogy felesleges külön blogokat fenntartani a különböző témáknak... Ha az ember ugyanaz... Így leszünk egészek a világ számára is:)

Szóval a Pipa és Kávéházat épp úgy itt fogom folytatni, mint az  dolgokat:)

Talán... De ez még alakul.

Még egyszer:

Köszönöm mindenkinek az olvasást és a követést. Tisztelet!

 

Szólj hozzá