2018. már 21.

Hosszú kihagyás

írta: Gabe B.
Hosszú kihagyás

Az okokat nem most fogom megosztani, de sor fog kerülni arra is. Talán.

A minap töprengtem el azon, hogy tán nekem is fel kéne lépni a féjszbúkra. Mármint újra... De aztán elvette a kedvemet, hogy olyan gondokba ütköztek ismerőseim, amik elgondolkodtattak... Ismét:)

Szóval féjszbúk nem. De a költözés nagyon is foglalkoztat. A kiszemelt tartalomszolgáltattó pedig a Blog.hu lett. Nem valószínű hogy az itt közölt írásokat átviszem, de majd meglátjuk.

Az ok? Nagyon egyszerű. A gugli felülete nem úgy működik ahogyan azt szeretném. Vannak funkciók amik frissítés ellenére sem töltődnek be. 20 perc után sem... Nos, annyi időm erre nincs:)

Még a címet sem tudom, úgyhogy van min gondolkodni... De majd meglesz. A motoros naplója is megszületett valahogy... Csak hát azóta már kicsit bővültek a témák... Nem is annyira a motorozás, mint egy gondolkodásforma került fókuszba.

Az sem elhanyagolható, hogy az autózás terén is történt változás. A motor mellé beállt még egy társ a sorba, ami már nem csak eszköz, hanem szívem másik csücske. Hosszas vívódás és beszélgetés előzte meg a váltást, hiszen kicsit átformálta a logisztikát.

Így a Bajor vadat felváltotta a Japán márka. A 335D-ből GT86 lett.

Ezekről is lesz szó, hiszen fontos számomra. De ahogy az lenni szokott... Hosszú kihagyás után először vissza kell rázódni a szavak világába, utána jöhetnek a sztorik:)

Kezdésnek legyen ennyi elég. 
Szólj hozzá