2020. már 29.

Sorok rendezése - CoVid19 kapcsán -

írta: Gabe B.
Sorok rendezése - CoVid19 kapcsán -

Visszatért a reklámos felület, ennek pedig nyomós oka van!

Előzmény helyett rá lehet keresni egy régebbi posztomra, ami után kaptam hideget meleget. FIGYELEM! Felnőtt tartalom a kommentszekció. De utána a következő sorok érthetőbbek. Alternatív gyógyászat... stb.

Nem fogok hosszasan magyarázkodni. A lényeg hogy a múltban volt egy posztom, ami miatt a kialakult helyzetre való tekintettel bocsánatot szeretnék kérni az orvosoktól, és azoktól akik az orvostudományt viszik előre.

Ehhez nem csak a CoVid19 helyzet járult hozzá, hanem egy közvetett személyes tapasztalat is.
Tehát sajnálom az általánosítást, és a régi rossz tapasztalatokra való hagyatkozást. Bocsánat.

Tudom hogy ez közhely, a sokadik köszönetnyilvánítás, de úgy érzem így helyes... Minden orvosnak, ápolónak, és azon szolgáltatóknak köszönetet mondani, akik ha közvetve is, de részt vesznek a segítségnyújtásban és a vírus elleni küzdelemben.

Amivel mi most hozzá tudunk járulni ehhez a munkához, hogy csökkentjük a kinntartózkodásunkat.

Továbbra is preferálom a természetgyógyászok munkáját, de meg kell találni az arany középutat. Ez a vírus nagy pofon mindenkinek... a hittel bíróknak le kell tennie a vak hitet hogy észrevegyék a csónakokat amiket értük küldenek árvíz idején. Ugye ismerős a vicc? Másoknak pedig magukba kell nézni, hogy mennyi ideig vedelték a bort, miközben rég víz folyt ki a szájukon.

Ahogy szoktam volt mondani: A változás és változtatás jogát fenn tartom.

Nagyot fordult bennem az orvostudománnyal és magukkal az orvosokkal kapcsolatos felfogás... 

S bízom benne hogy ezzel sikerül helyére tennem a dolgokat.
Félnünk nem kell. Illetve felesleges. Az csak árt az egészségnek.
De óvatosak lehetünk, és kell is hogy azok legyünk. Mindannyiunk érdeke ez.

Nem szeretnék belemenni corona témába. Lehet találni mindenfélét, a legérdekesebb baromságoktól kezdve az összeesküvés elméleteken át, egészen azokig, amik hallatára az embert kiveri a szarszeplő.

Adott egy helyzet, adottak a körülmények, és ezekből kell kihozni a lehető legjobbat. Ha van olyan...

Nem vagyok sem virológus, sem orvos. Átlagpolgár vagyok, aki úgy véli a legjobb amit tehet, hogy elkerüli a megfertőződést és annak lehetőségét... Hogy ne legyen része annak a csoportnak, akiknek a tagjait az orvosok próbálják a lehetőségeikhez képest rendben tartani. De fel kell fogni, hogy nem az orvosainkon múlik, hogy azok sorsára jutunk e, akiknél már valóban háborús helyzet van...

Idős emberek botorkálnak még mindig a sorok között a boltban. 

Van aki úgy véli, a házi karantén vagy a kijárási tilalom rá nem vonatkozik, mert ő qxxva jól érzi magát.

A fiatalabbak pedig -ahogy mi is tettük anno -tesznek erre az egészre... Hiszen övék a világ...

Sajnos a munkánk miatt mi sem tehetjük meg hogy itthon üljünk és innen dolgozzunk. De a helyszíneken kérjük a távolságtartást. A mozgásterünket viszont korlátoztuk a főbb helyszínekre: Munka, bolt, és otthon. Betartjuk a 2 lépés távolságot. Ha pedig nem lehet kihagyni, akkor a találkozók közt várunk 2 hetet.

Mindenkinek kitartást, és jó egészséget kívánok.

Én személy szerint hiszek abban hogyha betartunk minden óvintézkedést, ez a virnya elkerül minket. Persze az emberben ott van hogy muszáj dolgoznia, amíg teheti - és ezzel kockára teszi egészségét ha kiteszi a lábát..., de a félelmet le kell tudni tenni, mert megmérgezi a napot, és a cselekedetet is.

Szólj hozzá