2019. feb 15.

Újra itt...

írta: Gabe B.
Újra itt...

Már nem is tudom hogy mik voltak a standard beállítások, régen voltam itt. De épp a minap futottam bele egy gondolatmenetbe, hogy milyen jó volna vlogot indítani... Amolyan kávézós füstölős vlogot.

Aztán rájöttem hogy a munka miatt nem lenne jó ha úton útfélen az én arcomba botlanának azok akiket ismerek. Letettem erről... majd eszembe juttatta a párom, hogy hát ott van a blog... Miért nem frissítem fel?

Na itt is vagyok, megérkeztünk.

Az idő is hamarosan eléri a nekem jól eső szintet, és elvihetem a vasat a kötelező vizsgára. Utána pedig vár az országút... Nem mintha oly sokat mentem volna tavaly... Valahogy a motorozás tavaly alább hagyott a GT miatt:)

De erről már meséltem azt hiszem.

Annyi változás történt, hogy a GoPro kamerát bevetettem. A motorra nem teszem ki, de a kocsiban használom. Lehet hogy abból lesz egy két videó amit majd megosztok veletek... Bár nem motorosként... De azt hiszem erről is már esett szó. Számomra a kis GT épp olyan kedves és szerethető lett, mint a mocim... De már nem változtatok az image-en. A tartalom a lényeg, a mondandó. A köntös csak eleinte ér valamit. Ugye igazam van?:)

2019-et írunk, és vannak változások. Igyekszem mindent érinteni majd, és nem is tartalomjegyzéknek szánom ezt az egészet, csak amolyan listába szedem a gondolatokat. Közel a 40-hez megfordult bennem a gondolat, hogy megvalósítsam egy nagy álmomat, mielőtt "kiöregszem", és elindulok az európai biliárdversenyen, az EuroTour-on. Hogy mikor, hogyan, még az idő eldönti. De tervben van.

Barátok terén is történt változás... Egyre inkább azt tapasztalom a saját bőrömön, hogy az idő haladtával a barátok nem gyarapodnak, hanem eltűnnek. Megváltoznak az emberek, megváltozunk mi is... És már alig akad valaki... Ez van. Nem tekintek hátra, inkább előre. Ez egy beszélgetésből jól látszik.

Volt aki azt mondta, a 40. szülinapja vegyesen telt, mert reggel amikor magához tért, számvetéssel indult a napja... Lehet hogy már túl is van a felén az Útnak??? Elérte vajon azt amit tervezett? Ott tart ahol tartani szeretett volna 20-30 éves fejjel?

Ezek bennem már nincsenek meg... Jó régóta. Ha az emberre ráhozzák egyszer a sikítófrászt, csak egyszer készít számvetést... De ott csak két kérdés merül fel: Igazán szerettem? Igazán szerettek?

A verseny nem a számvetés miatt jött elő. Hanem azért, hogy hiteles tudjak maradni a gyerekek előtt. Hogyan is taníthatnám Őket arra hogy tartsanak ki álmaik mellett, ha én magam tudom hogy elmentem mellettük... Ha visszanézzük angyalaimmal a "nagy filmet", mosolyogva nézzünk össze: Tényleg valóra váltottad minden álmod?

Szólj hozzá